Sekretesspolicy för Klickon.site

Denna SekretessPolicy ("integritet") omfattar alla webbplatser, som drivs av Klickon.site.

Genom att skapa konto hos Klickon.site, så accepterar DU och GODKÄNNER Sekretesspolicyn i denna text.

Klickon.site skyddar dina personuppgifter högsta prioritet. Naturligtvis uppfyller vi de relevanta dataskyddslagar och vill upplysa dig med följande integritetspolicy omfattande om hanteringen av dina data.

§ S1. Godkänner

§ S1.1. Registrering

När du registrerat dig betyder det att du även godkänt avtalsvillkor och även sekretesspolicy. Om du inte accepterar något av villkoren eller sekretessen, så ska du inte använda Klickon.site:s sidor eller verktyg.


§ S1.2. Åldersgräns

Du måste ha fyllt 18 år för att få vistas och få tillgång till verktygen på Klickon.site:s hemsidor. Klickon.site samlar inte medvetet in uppgifter från personer under 18 år. Genom att registrera dig på Klickon.site:s sidor, så garanterar du oss att du är 18 år eller myndighetsålder i det land, beroende på högre ("ålder"), och att du är kapabel att ingå detta avtal.


§ S1.3. Intyg vem du är Klickon.site har rätt att kräva dig på intyg som kan styrka att det är DU som har skapat kontot, för din och Klickon.site säkerhet. Som kan vara någon faktura från el-, telefonräkning, id-handling (körkort eller pass), eller och bankkonto. Dessa intyg måste innehålla: ditt fullständiga namn, adress, ev personnummer. Supporten kan meddela dig vad Klickon.site kräver för intyg och vad som ska finnas på intyget.


§ S1.4. Personuppgifter

  1. När Användare har skapat konto, så godkänner Användaren att Klickon.site får spara alla Användare uppgifter. Klickon.site kommer inte att sälja eller hyra ut Användare personuppgifter till tredje part om Klickon.site inte är skyldiga enligt lag. Från tid till annan kan Klickon.site använda Användarens personuppgifter för att ansluta Användaren med andra tredje part som Klickon.site tror att Användare kan finna intressant. Alla uppgifter hålls strängt under Klickon.site-databas. Enda gången Klickon.site kan ange Användarens uppgifter är om Klickon.site misstanke av något brott mot lagen. Eller om domstolen eller någon form av myndighet kräver skriftligt att något brott har uppkommit. Skulle Användaren gå juridiskt rättsligt så kommer Användarens konto att blockeras och Användaren har ingen rätt att använda några uppgifter som Användaren har fått ta del av efter Användaren skapat kontot på Klickon.site. Användaren. I detta fallet har Användaren ingen rätt att kräva Klickon.site på ersättning som uppkommit för sina kostnader, så som advokat, resor, hotell, eller andra kostnader och inte heller kan kräva en ersättning för sitt mående. Detta gäller mot Klickon.site eller någon som är anställd på Klickon.site!
  2. Däremot tillhandahåller Klickon.site till våra serviceleverantörer (t.ex. kreditkortsbehandlingsföretag, faktureringstjänster), såsom rimligen nödvändig eller lämplig, för att erbjuda tjänster på Klickon.site:s Webbplatser. Om Användaren anser att någon information Klickon.net har om Användaren är felaktig eller ofullständig, måste Användaren kontakta supporten snarast, på hemsidan. Supporten kommer korrigera alla uppgifter befinns vara felaktiga.
  3. Klickon.site och/eller Klickon.site:s samarbetspartners ska ha rätt att behandla Användarens personuppgifter för marknadsföring av kampanjer, erbjudanden och nya produkter eller tjänster som erbjuds inom ramen för tjänsten av Klickon.site eller Klickon.site :s samarbetspartners.


§ S1.5. Intyga vem du är

Klickon.site har rätt att kräva dig på intyg som kan styrka att det är DU som har skapat kontot, för din och Klickon.net säkerhet. Som kan vara någon faktura från el-, telefonräkning, id-handling (körkort eller pass), eller och bankkonto. Dessa intyg måste innehålla: ditt fullständiga namn, adress, ev personnummer. Supporten kan meddela dig vad Klickon.site kräver för intyg och vad som ska finnas på intyget.


§ S1.6. Länkar till tredje parts webbplatser

Klickon.site kan ha länkar från andra webbsidor och Klickon.net är inte ansvarig för integritetspolicyn på dessa webbplatser. Det kan skilja sig från tredje parts sekretess och från Klickon.site:s egna integritetspolicy.


§ S1.7. Användarinformation

Klickon.site samlar automatiskt IP-adresser från Användaren när Användaren använder någon av Klickon.site online-tjänster. Denna information hjälper Klickon.net att utvärdera hur Klickon.site besökare och Användaren använder navigerar Klickon.site webbplatser. Som tex: vilka sidor du har besökt, hur lång tid du har varit på varje sida.

Uppgifter är IP-adress, domännamn, webbläsare, datum och tid för åtkomst och andra loggdata fil. Denna information kan användas för att analysera trender eller administrera webbplatser. Loggfiler innehåller ingen personlig information


§ S1.8. Dina Kunder & Besökare

Klickon.site samlar automatiskt IP-adresser från dina besökare och kunder använder någon av dina online-tjänster. Denna information hjälper dig att utvärdera dina besökare och för att navigerar dina webbplatser. Som tex: vilka sidor dina besökare har besökt, hur lång tid de har varit på varje sida, etc. De kunder som skapat ett konto på dina sidor har du full översikt över och dessa kunder ska vara medvetna att de givit dig tillstånd att spara de uppgifter som de angivit. Du ansvarar att följa lagstiftningen när det gäller dina kunders uppgifter. Klickon.net har ingen möjlighet inte kontrollera vad du gör med uppgifterna och är helt ansvarsfri från detta.

§ S1.9. Nyhetsbrev

Användaren accepterar så länge Användaren har ett konto på Klickon.site:s sidor och kan enbart avbryta ifrån nyhetsbrev, då när Användaren avslutar sitt medlemskap.

När det gäller besökarna, som anmält sig för att prenumerara på nyhetsbrev, så har besökaren rätt att kunna lätt avbryta sitt prenumeration genom att klicka på ”unsubscribe” eller i e-posten.

§ S1.10. Spam

Det är strängt förbjudet att skicka spam. Skulle detta förekomma så blir Användaren omgående bli avstängd. Vid anmälan mot spam – kontakta Chatt-supporten eller skicka en Ticket till oss.

Klickon.site kommer att granska anmälan och kommer inte att lämna händelsen till personen som anmält den Användaren. Anmälaren kommer att vara anonym som innebär att Användaren får inte uppgifterna vem som gjort anmälan.

§ S1.11. Ändring & Uppdatering

Klickon.site kan ständigt förändras. Användaren får inte anta att det förblir densamma och accepterar att kontrollera villkoren varje gång Användaren besöker webbplatsen för förändringar. Om inte, i den enda mening av webbplatsen, ändrar dessa villkor så drastiskt som att föreslå en utsänd anmälan på webbplatsen eller via e-post, får Användaren ingen anmälan om förändringar i dessa Villkor. Användaren fortsatta användning av webbplatsen bevisa alltid att Användaren accepterar de villkor för www.klickon.site eller några ändringar.